FAQ

Sunt începător în domeniu - ce curs ar trebui să fac?

Dacă vrei să faci o schimbare în cariera ta, ar trebui să începi de la cursurile introductive, ca apoi să ajungi la cele avansate.

Ce se va întâmpla la curs?

Deși curricula poate să pară dificilă la început, vei vedea că trainerii o vor face să pară floare la ureche. Cursurile teoretice sunt interactive și îți vor oferi din plin ocazia să pui întrebări. La cursurile practice, vei lucra pe laptopul tău pentru a aplica informațiile pe care le înveți.

În ce limbă se țin cursurile?

Cursurile vor fi ținute în limba română, dar trebuie să știi că terminologia este în engleză, așadar o cunoaștere de bază a limbii engleze este obligatorie.

De ce este Decode Academy diferit de alte oferte de training?

Lucrurile sunt în felul următor: nu încercăm să te facem să devii rockstar sau ninja, vrem să te ajutăm să înțelegi domeniul și să devii web developer. Trainerii tăi vor fi oameni care fac acest lucru în fiecare zi, și fac asta foarte bine.

Ce se întâmplă dacă nu pot să ajung la o sesiune?

Pentru a finaliza cursul, trebuie să ai cel puțin 70% prezență la curs. Dacă nu poți să ajungi o dată, e ok, dar e bine să nu devină un obicei. Vei comunica pe Slack sau e-mail cu trainerii în cazul în care e nevoie.

Cum se finalizează cursul?

La finalul cursului vei avea de susținut un test sau un proiect, în funcție de fiecare curs.

Ce trebuie să aduc la curs?

La cursurile cu eticheta Practic, vei avea nevoie de laptop la fiecare sesiune. Nu trebuie să instalezi niciun program special, în afară de browser. Dacă va fi nevoie de software specializat, trainerul tău te va ajuta să îl instalezi; vom alege mereu variante de software gratuit.

Cum pot să confirm locul meu la curs?

După ce aplici, vei primi un email de confirmare. Un membru al echipei noastre te va contacta pentru a pune la punct detaliile legate de contract & factură. Locul tău este confirmat odată cu plata facturii în termenul stabilit.

Mă vor ajuta cursurile să îmi schimb cariera?

Asta depinde de curs și de nivelul tău de implicare. Noi ne angajăm să împărtășim cunoștințele noastre, dar nu putem garanta că vei fi angajat într-o anumită companie, pentru că asta depinde de progresul și determinarea ta.

Decode Academy oferă oportunități de angajare?

Nu, pentru moment nu oferim niciun job specific. Dar vom face tot posibilul să facilităm oportunități de networking cu oameni din acest domeniu.

Ce joburi vor fi disponibile pentru mine după ce termin un curs?

În funcție de cursurile pe care le faci și progresul tău, vei fi calificat pentru un internship într-o companie de web development, un job de junior sau chiar mai sus (pentru cursurile mai avansate).

Despre cursuri, traineri și scopul Decode Academy