Fă cunoștință cu trainerii
Decode Academy.

Meet the Decode Academy trainers

Adriana Birtea

Ghidată de gândirea analitică, atenția la detalii și dorința constantă de a învăța, Adriana a reușit să își transforme jobul într-o pasiune.

Predă la cursul: Principiile testării manuale

Laura Bojincă-Moisei

Marketer online full-stack, prezentă la datorie din 2010. Laurei îi place fiecare pas din ciclul de marketing, de la planificare strategică la implementarea și monitorizarea campaniilor.

Predă la cursul: Introducere în marketingul online

Lucian Cioroga

Lucian Cioroga este Android Team Lead la WeVideo de peste 3 ani, unde se implică în dezvoltarea editorului video online și a aplicației WeVideo Android. Lucian e pasionat și de lectura SF şi fantasy, de munte, MTB şi snowboarding.

Predă la cursul: Dezvoltare de aplicații mobile Android

Iasmina Ermalai

Este developer la [e-spres-oh] și profesor la UPT. Este pasionată de cărți și crede cu tărie că educația ne poate salva.

Predă la cursul: Introducere în dezvoltarea web

Sorin Guga

Developer pasionat căruia îi place să testeze orice tehnologie nouă pe care o găsește. Este simpatic, răbdător și are un răspuns pentru orice întrebare.

Predă la cursurile: Principiile programării, Principiile programării: algoritmi

Romuald Halasz

Romuald Halasz este Web, Mobile & Game developer, cu focus pe front-end. Pasionat de dezvoltarea software în ansamblu, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Predă la cursul: Introducere în front-end development: JavaScript și jQuery

Ioana Iordan

Ioana este Senior UX Designer la [e-spres-oh] și crede în sintagma "Form Follows Function" și în faptul că designul trebuie să rezolve probleme înainte de a fi "drăguț”.

Predă la cursurile: Introducere în UX Design, User Interface (UI): Designul interfețelor

Arnold Ispan

Developer cum laude la [e-spres-oh], este tot timpul bine dispus și gata să ajute pe oricine.

Predă la cursul: Introducere în dezvoltarea web

Cassian Lup

Cassian Lup este Technical Lead la 3Pillar Global și organizator al tim.js. Privește lumea web cu un ochi creativ, dar critic. Se implică în tot ceea ce ține de JS, de la cursuri și workshopuri până la rezolvarea de probleme din viața reală folosind codul.

Predă la cursul: Dezvoltarea aplicațiilor web cu Angular

Daniel Markovits

Daniel Markovits este Product Owner la [e-spres-oh]. Are o afinitate puternică pentru metodologiile Agile și o pasiune pentru abordările inovatoare de dezvoltare a produselor.

Predă la cursul: Business Software Analysis

Bogdan Negrescu

Senior UX Designer, pasionat de designul eficient și de interacțiunea cu oamenii. Deși pare dur, este foarte sociabil. Crede-ne pe cuvânt!

Predă la cursurile: Introducere în UX Design, User Interface (UI): Designul interfețelor

Ciprian Orhei

Ciprian și-a transformat curiozitatea pentru tehnologia folosită în lumea Automotive într-o profesie. În prezent este Algorithm Developer la Continental Automotive și își petrece timpul testând limitele posibilului în software, dând dovadă de mult curaj digital.

Predă la cursul: Primii pași în Python

Andrei Pfeiffer

Un hibrid între designer și programator. Andrei este cunoscut drept Code Designer la [e-spres-oh] și organizator al tim.js.

Alecs Popa

Alecs Popa este un Ruby on Rails developer experimentat, cu personalitate și umor. Pasionat de simplitatea sintaxelor Ruby, Alecs experimentează și cu Machine Learning și Tensorflow.

Predă la cursul: Dezvoltarea aplicațiilor web cu Ruby on Rails

Anna Maria Radu

Anna este fondatoarea DigiTales, un mic hub unde domeniile ei preferate se intersectează: PR-ul, antreprenoriatul și tehnologia.

Predă la cursul: Tehnici în PR-ul digital

Horia Radu

Software Engineer la [e-spres-oh] și asistent universitar la UPT. Este pasionat de tehnologie și programare (este fluent în Java, Ruby și JavaScript).

Predă la cursul: Principiile programării

Razvan Stan

Front-end developer cu un vădit interes pentru latura estetică a lucrurilor. Vede întotdeauna partea plină a paharului și este mereu dornic să învețe lucruri noi.

Predă la cursul: Introducere în dezvoltarea web

Traian Stanciu

eCommerce developer la GetBowtied. Pasionat de refactorizarea de cod și colectarea de date.
Consideră că înțelegerea nevoilor și a comportamentului utilizatorilor este esențială pentru crearea unei aplicații reușite.

Predă la cursul: Dezvoltare web în PHP

Silviu Vert

Profesor dedicat la UPT și trainer colaborator, Silviu crede în ceea ce predă și găsește mereu aplicații practice pentru toate conceptele. Pasiunea lui pentru impactul tehnologiei asupra educației îl motivează să exploreze teritorii noi zi de zi (chiar și în vacanțele de vară).

Predă la cursul: Primii pași în Python

Vlad Vidac

Născut pentru a scrie cod! Atunci când nu face asta, îl poți găsi la Alt Club, la o seară de board games.

Predă la cursul: Principiile programării: algoritmi

Te simți inspirat și vrei să devii trainer?
Spune-ne mai multe despre tine și cursurile la care te-ai gândit!

Devino Trainer